Projecten
Al 500.000 tevreden klanten
Gratis verzending > €149,- (NL & BE)
Verzendkosten €6,49 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Home / Interieurbeslag / Traptredeprofiel

Traptredeprofiel

Traptredeprofiel


Bezig met laden...
Rubber Traptredeprofiel ZWART
€1,51
prijs per meter
Rubber Traptredeprofiel BRUIN
€2,22
prijs per meter
Rubber Traptredeprofiel GRIJS
€2,22
prijs per meter
Rubber Traptredeprofiel ROOD
€2,22
prijs per meter
Rubber Traptredeprofiel GEEL
€2,22
prijs per meter
Rubber Traptredeprofiel BLAUW
€2,22
prijs per meter
Rubber Traptredeprofiel WIT
€2,22
prijs per meter
Traptredeprofiel GLOW IN THE DARK
€10,72
prijs per meter

Antislip voor trap?

Antislip voor traptreden besteld u natuurlijk bij Klusonderdelen.nl. Wanneer u een trap veiliger wilt maken is het infrezen van antislip rubber traptredeprofielen een goed idee. Rubber traptredeprofielen zijn makkelijk in gebruik en zien er na montage netjes uit. Wij verkopen een ruim assortiment rubberen antislipprofielen in diverse kleuren. Voor de meest gebruikte toepassingen wordt het zwarte tredeprofiel vaak gebruikt. Deze kleur is goed te combineren met traptreden van bijvoorbeeld eiken-, beuken- of essenhout. Ook voor wit geschilderde traptreden is het zwarte antislip profiel zeer geschikt.

Antislip trapprofiel om in te frezen

Rubber traptredeprofielen kunt u eenvoudig infrezen in houten traptreden. Het grote voordeel van infrezen ten opzichte van verlijmen is de duurzaamheid. Een ingefreesd profiel zal langer vast blijven zitten in de traptrede van een antisliplaag dat zelfklevend is. Daarnaast heeft het rubberen profiel een beter resultaat wanneer het aankomt op antislip. Rubber heeft van nature een ruw oppervlak waardoor er meer grip ontstaat op de traptrede.

Antisliprubber voor in donkere ruimtes

Wanneer u het rubber traptredeprofiel wilt toepassen in een donkere ruimte is de 'glow in the dark' uitvoering een goede keuze. Dit profiel licht op in het donker waardoor de traptreden makkelijker te zien zijn. Ook voor afstapjes en opstapjes in een donkere ruimte is het glow in the dark profiel uitermate geschikt.

Trapprofiel per meter bestellen

Wij verkopen rubberen trapprofielen per meter. Op deze manier hoeft u geen overbodige lengtes te bestellen en maakt u dus geen onnodige kosten. Het trapprofiel is eenvoudig op maat te snijden met een hobbymes.