Projecten
Al 500.000 tevreden klanten
Gratis verzending > €149,- (NL & BE)
Verzendkosten €6,49 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Home / Laden op maat / Blum Legrabox lade

Blum Legrabox lade

Blum-Legrabox-lade

Blum Legrabox lade op maat 

Klusonderdelen.nl levert Blum legrabox laden volledig op maat. Deze laden kunt u eenvoudig online op onze website bestellen. Naast bestekladen en voorraadladen op maat kunt u diverse andere laden bestellen. De Blum Legrabox lade kenmerkt zicht door de strakke zijwanden van 12,8 mm dik die van boven tot onder doorlopen. Deze zijwanden geven de lade een strak en modern uiterlijk. Door de rechte zijwanden is de ruimte in de lade zeer praktisch te benutten.

Een Blum lade op maat bestellen

Wanneer u een Blum legrabox lade op maat wilt bestellen kunt u dit eenvoudig via de website doen. De eerste keuze die gemaakt moet worden is het type ladegeleider. Bij Blum kan gekozen worden tussen de Blumotion lade en de Tip-on + Blumotion lade. Blumotion staat voor softclose, dit betekent dat de lade tijdens het sluiten gedempt dicht zal vallen. Bij de Tip-on + Blumotion uitvoering is de lade greeploos, ook wel push to open genoemd, te openen. Tijdens het sluiten zal ook deze lade gedempt dicht vallen. Een greeploze lade geeft een meubel een strakke uitstraling. 

Blum Legrabox laden in diverse kleuren

De Blum Legrabox lade is leverbaar in de kleuren Terrazwart, Oriongrijs, Polarzilver, Zijdewit en Inox (RVS). Afhankelijk van de gekozen ladekleur zal de kleur van de boden en achterwand bepaald worden. Zo zal een witte lade ook een witte bodem en achterwand hebben.

Een Blum Legrabox lade monteren

Wanneer de Blum Legrabox lade geleverd wordt is deze reeds volledig voorgemonteerd. De lade wordt netjes ingepakt door de koerier bij u thuis of op een ander adres bezorgt. In de verpakking zijn de lade en ladegeleiders apart van elkaar verpakt. De ladegeleiders moeten als eerste in de kast gemonteerd worden. Vervolgens kan de lade op de geleiders worden gemonteerd. Deze wordt simpelweg op de geleiders geschoven totdat deze vast 'klikt'. Als laatste moet het front (niet meegeleverd) aan de lade gemonteerd worden met behulp van de fronthouders. Bij een Blum binnenlade is het front reeds gemonteerd.

Veilig bestellen op Klusonderdelen.nl

Wanneer u besteld bij Klusonderdelen.nl zullen wij zorgen voor een goede en correcte afhandeling van uw bestelling. Het betalen van uw bestelling kan veilig via Ideal, Paypal, Afterpay of via uw creditcard. Ruim 80.000 tevreden klanten gingen u voor.