Projecten
Al 500.000 tevreden klanten
Gratis verzending > €149,- (NL & BE)
Verzendkosten €6,49 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Home / Retourneren

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan kunt u deze retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. U kunt uw retour via de onderstaande button aanmelden en vervolgens de stappen doorlopen.
 

Kosten retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van de retour zending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen. Retour sturen is niet mogelijk voor maatwerkartikelen, speciaal bestelde producten, beschadigde producten en incomplete producten.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van online producten heeft u gedurende veertien werkdagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden (herroepingsrecht). Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Binnen deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.
Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren aan ons retourneren. Na het aanmelden van uw retour heeft u hier 14 dagen de tijd voor. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U kunt uw retour aanmelden door bovenaan deze pagina op ‘retour aanmelden’ te klikken.