Projecten
Al 500.000 tevreden klanten
Gratis verzending > €149,- (NL & BE)
Verzendkosten €6,49 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Home / Meubelbeslag / Apothekerskasten

Apothekerskasten

Apothekerskasten


Bezig met laden...
Apothekerskast kasthoogte 1200-1600 mm
€295,02
prijs per stuk
Apothekerskast kasthoogte 1600-2000 mm
€299,02
prijs per stuk
Apothekerskast kasthoogte 1900-2300 mm
€309,02
prijs per stuk
Inhangkorf arena style
€47,50
prijs per stuk

Op zoek naar mooie apothekerskasten?

Voor de mooiste apothekerskasten moet u bij Klusonderdelen.nl zijn. Op onze website vindt u namelijk niet alleen maar een zorgvuldig samengesteld assortiment professionele onderdelen voor elke klus, maar ook de apothekerskast van Kessebohmer. Deze apothekerskast wordt alom geroemd als zijnde de beste apothekerskast die er te krijgen is, het zijn daarom ook de kasten die op dit gebied het meeste verkocht worden. De kasten kunnen in totaal 100 kilo dragen en zijn verkrijgbaar in meerdere verschillende maten. Manden, plateaus en voorraadbakjes moet u hier nog wel even apart bij bestellen, uiteraard kan dit ook bij Klusonderdelen.nl.

Een apothekerskast van formaat

De apothekerskasten Van Kessebohmer, maar bijvoorbeeld ook van Hafele, die u bij Klusonderdelen.nl kunt kopen zijn een goed voorbeeld van de bijzondere kwaliteit van alle producten die wij verkopen. Op onze website vindt u producten die door professionele klussers worden gebruikt, waarbij wij deze beschikbaar stellen voor elke klusser die hiermee aan de slag wil gaan. U hoeft zodoende geen professionele klusser te zijn, maar zult wel ondervinden dat het klussen met de onderdelen in onze webshop gelijk een stuk makkelijker en doeltreffender gaat. Ook voor meubelbeslag bent u bij ons aan het juiste adres. En dit meubelbeslag monteert u natuurlijk ook het makkelijkst met de producten in onze webshop!

Apothekerskasten en ander meubelbeslag

Bij Klusonderdelen.nl bent u aan het juiste adres voor apothekerskasten van Kessebohmer, maar ook voor bijvoorbeeld de onderdelen voor ladesystemen, hoekkastsystemen, afvalsystemen en meer. Alle toebehoren hiervoor zijn bij ons verkrijgbaar. U kunt zodoende uw eigen kast helemaal samenstellen zoals u dat wilt. U kiest een type frame en kunt van daaruit de kast helemaal inrichten zoals u wilt met in