Projecten
Al 500.000 tevreden klanten
Gratis verzending > €149,- (NL & BE)
Verzendkosten €6,49 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Home / Meubelbeslag / Zelfbouw laden

Zelfbouw laden

Zelfbouw-laden

Keukenlade zelf maken

Naast laden op maat levert Klusonderdelen.nl ook zelfbouwsets voor keukenladen. Met deze zelfbouwsets kunt u zelf relatief eenvoudig een keukenlade maken. Wij verkopen zelfbouwsets voor de Blum Tandembox en Blum Legrabox laden. De zelfbouwsetjes worden verkocht inclusief ladezijkanten, achterwandhouder, fronthouders en ladegeleiders. U hoeft zelf alleen de 16 mm dikke bodem,achterwand en het front toe te voegen. 

Blum tandembox antaro lade

De Blum tandembox antaro lade is al jaren een bekend systeem in de meubel- en keukenindustrie. Deze traditionele lade is voorzien van relingen die dezelfde kleur hebben als de lade zijkanten. Voor bestekladen is de Blum Tandembox M lade zeer geschikt. Deze lade heeft een inbouwhoogte van 98,5 mm. Deze hoogte is zeer geschikt voor het plaatsen van een kunststof bestekbak. Wanneer u een voorraadlade wilt maken is de Tandembox type D geschikt. Deze lade heeft een inbouwhoogte van 228 mm. Met een draagvermogen van 30 kg is deze lade geschikt voor vele toepassingen.

Blum Legrabox laden

De Blum Legrabox lade is het nieuwe ladesysteem van Blum. De lade kenmerkt zich door de strak vormgegeven zijwanden en het hoge standaard draagvermogen van 40 kg. In tegenstelling tot de Blum Tandembox laden zijn de zijwanden van de Legrabox volledig gesloten. Dit heeft een zeer praktische en makkelijk schoon te houden lade tot gevolg. De ladezijkant van de Blum Legrabox lade loopt tot onder in de lade door met een dikte van 12,8 mm. Hierdoor is de ruimte in de lade goed te benutten.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen