Projecten
Al 500.000 tevreden klanten
Gratis verzending > €149,- (NL & BE)
Verzendkosten €6,49 (NL & BE)
Snelle levering wereldwijd
Home / Laden op maat

Laden op maat

Laden-op-maat

Blum keukenlade op maat gemaakt

Een op maat gemaakte keukenlade besteld u eenvoudig bij Klusonderdelen.nl. Wij leveren Blum Legrabox en Blum Tandembox laden volledig op maat. Of u nu een keukenlade, besteklade, voorraadlade of sokkenlade nodig heeft, klusonderdelen.nl heeft de juiste lade voor u. Het bestellen van een maatwerklade is erg eenvoudig. U selecteert de gewenste lade, vult de gegevens in en 5 werkdagen later wordt de lade bij u thuis afgeleverd.

Blum Tandembox Antaro lade

De Blum Tandembox lade is de traditionele keukenlade zoals wij deze al jaren kennen. Deze laden kenmerken zich door de rechthoekige reling die boven de ladezijkanten is geplaatst. Deze reling is qua kleur gelijk aan de kleur van de lade zijwanden. De bodem en achterwand van de lade zijn uitgevoerd in een kleur die overeenkomt met de kleur van de zijwanden. De Blum Tandembox is leverbaar in de softclose (blumotion) uitvoering en in de greeploze (tip-on + blumotion) uitvoering. De greeploze lade is te openen door op het front te drukken. Tijdens het sluiten zal deze lade softclose dicht gaan. 

Blum Legrabox lade

De Blum Legrabox lade is de nieuwe, modern vormgegeven lade van Blum. Deze lade kenmerkt zich door de smalle (12,8 mm) en dichte zijwanden. Deze zijwanden lopen aan de binnenzijde door tot de bodem wat een praktisch in te delen lade tot gevolg heeft. De volledig uittrekbare Blum Legrabox ladegeleiders komen qua kenmerken overeen met de Blum Movento ladegeleiders. Met een draagvermogen van 40 of 70 kg zijn deze geleiders geschikt voor een  besteklade maar zeker ook voor een volle voorraadlade.

Een keukenlade op maat laten maken

Het op maat laten maken van een lade heeft veel voordelen. Zo kan gedacht worden aan de constante kwaliteit en maatvastheid. Een lade die nu besteld wordt zal gelijk zijn aan een lade die eventueel in de toekomst besteld zal worden. De keukenlade wordt namelijk op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Daarnaast levert een maatwerk lade veel tijdwinst op. In de tijd dat de fabrikant bezig is met het maken van de lade heeft u tijd over voor andere werkzaamheden. Met een levertijd van ca. 5 werkdagen kan zeker van een snelle levertijd gesproken worden!

Hulp nodig bij het bestellen van uw keukenlade?

Wanneer u hulp nodig heeft bij het bestellen van uw keukenlade, besteklade of voorraadlade helpen we graag verder. Neem gerus contact met ons op of stuur ons een email. Al meer dan 80.000 tevreden klanten gingen u voor. De betaling van uw bestelling kan eenvoudig en snel gedaan worden via IDEAL, PayPal of Klarna.


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen