0
×

Registreren

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Megaliving XL

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Strata laminaat is er in subtiel smal, riant breed en extra lange maten zodat er voor alle uitstralingen een juist formaat te vinden is. Het Strata Megaliving laminaat heeft de standaard breedte van 194 mm en geeft u, afhankelijk van de richting waarin u het legt, de meeste uitstraling van een verlengde kamer.

De Strata XL laminaat planken zijn nog 5 cm breder waardoor u niet alleen het gevoel van een verlengde, maar ook van een breder ogende kamer krijgt. Zo heeft u subtiel invloed op de uitstraling van de ruimte waarin u de laminaatvloer plaatst.

De Strata Megalarge laminaatvloeren hebben nog een extra element, de microvoeg rond de volledige laminaatplank. Deze microvoeg bootst het effect van parket na, waardoor sommige laminaatvloeren bijna niet meer van parketvloeren te zijn onderscheiden. De basis van alle Strata laminaatvloeren is een hoogwaardige kwaliteit HDF-kern. Om het effect van een geoliede vloer na te bootsen zijn de toplagen gematteerd en voorzien van een decorvolgende embossing. Hierdoor wordt de uitstraling van geborsteld parket praktisch geëvenaard. Doordat alle voegen zijn voorzien van een waxlaag heeft u geen last van vochtindringing of het kraken van uw vloer.